Onze diensten

Grafisch afwerkingsbedrijf

Wij beheersen de fijne exclusieve grafische kneepjes van het vak in elke vorm en functie tot in het kleinste detail. Drukwerk ondergaat bij Kerpha tal van hoogwaardige afwerking, waardoor de functie van het drukwerk evenals de uitstraling nog beter tot zijn recht komt.

Design

Met design kun je ideeën in verschillende media visueel vormgeven. Een uitdagende, maar creatieve klus! Want een mooi ontwerp moet ook nog goed tot uiting komen in het drukwerk.

Specials

Wilt u al uw relaties tegelijkertijd een brief sturen? Een kaart? Een adreswijziging of een nieuwsbrief? Dan kan het handig en voordelig zijn gebruik te maken van onze mailing service. Dat kan zelfs met specials, zoals ingeplakte gadgets, krasloten, toegangskaarten en cadeaubonnen.

Projecten

Wie is Kerpha?

Kerpha is een familie bedrijf sinds 1 oktober 1930 en is een grafisch afwerkingsbedrijf wat veel ervaring heeft in het afwerken van bijzondere grafische producties en veredelen van velerlei soorten drukwerk. Wij beheersen de fijne exclusieve grafische kneepjes van het vak in elke vorm en functie tot in het kleinste detail. Drukwerk ondergaat bij Kerpha

Lees meer

© 2015 Kerpha BV

POWERED BY XXLIT